Med inomhusmiljön i fokus

Om Allklimat

Vi specialiserar oss på lösningar för inomhusklimat, och med över 30 års erfarenhet i branschen kan vi säga att vi är en pålitlig leverantör, något som också våra kunder kan intyga. Vi erbjuder ett brett produktsortiment från några av marknadsledarna inom områdena kyla, värmepumpar, ventilation, luftrening och luftbefuktning.

När du anlitar oss kommer vi alltid ut och ger dig en gratis offert innan du bestämmer dig för vilken lösning du vill ha. De värmepumpar vi erbjuder hör till de bästa på marknaden och tack vare att vi har ett brett utbud av olika lösningar ser vi till att hitta den som ger dig de bästa energibesparingarna och som passar bäst i din fastighet.

Hos oss kan du få hjälp med såväl projektering som installation, service och även finansiering. Det går också bra att korttidshyra samtliga produkter som vi erbjuder.

Vi konstruerar våra lösningar själva baserade på de önskemål du som kund har och vi utför också installationerna, antingen själva eller via underentreprenörer. Oavsett så är det alltid Allklimat som är ansvarigt för att jobbet utförs enligt gällande standard och i enlighet med våra kvalitetskrav. Du som kund har också oss som enda kontaktpunkt vilket gör det lättare för dig.

Vi har vår egen servicepersonal som hanterar service, reparationer och återkommande kontroller enligt gällande lag. Vi följer tillverkarnas drift- och skötselanvisningar och du kan också få ett serviceavtal så att du alltid är säker på att din anläggning fungerar, dygnet runt, året runt.