Med inomhusmiljön i fokus

Installera rätt värmepump

Vi specialiserar sig oss installation av olika typer av värmepumpar. Vi erbjuder lösningar för bergvärme, frånluftsvärmepumpar, sjövärme, jordvärme, luft/vatten och luft/luft. Tack vare att vi erbjuder alla dessa olika lösningar kan vi hjälpa dig att hitta det system som är effektivast utifrån de förutsättningar du har hos dig.

Många av våra kunder befinner sig i Stockholms innerstad. Där är det höga krav på leverantörer av värmepumpar eftersom det redan finns så många andra system i marken såsom fjärrvärme, vatten, gasledningar, el- och telefonkablar, fibernät, tunnlar med mera. Vi har erfarenhet om hur man går tillväga så att det inte uppstår problem.

Kostnadsfri behovsanalys

Vi har samarbeten med några av de marknadsledande tillverkarna och tack vare det kan vi erbjuda de senaste lösningarna som ger bästa möjliga energibesparing och som även är skonsamma för miljön. Våra huvudmål är att de lösningar vi levererar alltid ska vara miljövänliga och energieffektiva. Många av våra kunder har blivit förvånade över hur mycket de sparar med hjälp av våra värmepumpinstallationer.

Innan vi installerar värmepumpar gör vi alltid en behovsanalys. Kontakta oss så kommer vi kostnadsfritt ut och tittar på din fastighet för att ge dig en utvärdering kring de olika lösningar som är möjliga och vilken som skulle passa dina behov bäst.

Vi arbetar med IVT och Mitsubishi

Våra värmepumpar kommer från två av marknadsledarna inom branschen – Mitsubishi och IVT. Mitsubishi erbjuder några av de tystaste värmepumparna på marknaden. De har snygg design och många alternativ för var de kan placeras. Det är japanska kvalitetsprodukter som hjälper dig att spara in på dina uppvärmningskostnader varje år. Mitsubishi är valet för dig som vill sänka din elräkning.

IVT har ett av marknadens bredaste utbud av olika modeller av värmepumpar. De använder sig av den senaste tekniken där effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi kombineras på bästa möjliga sätt.