Med inomhusmiljön i fokus

Ventilation och kyla

Ventilation

Ventilation behövs inte bara i kontorsfastigheter, skolor och andra offentliga miljöer. Även i privata hem kan det finnas behov av att rena luften för att man ska få ett hälsosamt inneklimat. Byggnader som är mycket välisolerade kan behöva hjälp med cirkulationen och även byggnader i tätorter kan behöva rening av luften. Den som är allergisk kan ha stor nytta av en ventilationsanläggning med pollenfilter för att känna av allergierna mindre.

Vi har erfarenhet av såväl projektering som installation och service inom områdena ventilation, värme och kyla och kan därigenom erbjuda helhetslösningar som tillgodoser olika behov.

Kylaggregat

Luftkonditionering och andra typer av kylaggregat finns i en mängd olika storlekar – från mindre mobila aggregat som man kan flytta vid behov till stora fastighetslösningar som försäkrar ett behagligt inneklimat året runt.

Vi skapar lösningar för såväl villor som kontor och andra typer av fastigheter där det kan finnas specialbehov såsom livsmedelsbutiker och industrianläggningar. Alla våra lösningar går bra att antingen köpa, hyra eller leasa från oss.